Schiphol Taxi Heerhugowaard

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

1.1. Schiphol Taxi Heerhugowaard is intermediair bij het tot stand komen van vervoersdiensten tussen enerzijds de passagier en anderzijds de met Schiphol Taxi Heerhugowaard samenwerkende taxipartners. Schiphol Taxi Heerhugowaard is daartoe samenwerkingsverbanden aangegaan met gerenommeerde taxipartners, zowel nationaal als internationaal.

1.2. Schiphol Taxi Heerhugowaard stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de taxipartners. Taxipartners zijn verantwoordelijk voor de juistheid van verstrekte informatie.

1.3. De overeenkomst van het vervoer komt tot stand tussen de vervoerder en de passagier(s). Schiphol Taxi Heerhugowaard is hierin geen partij en stelt slechts haar naam en software ter beschikking.

2. Boekings procedure

2.1. Vergelijk uw vluchtgegevens met de gegevens die vermeld staan op de bevestiging van het uitvoerend taxibedrijf. Indien deze gegevens niet met elkaar overeenstemmen, neem dan contact op met onze klantenservice of met het uitvoerend taxibedrijf.

2.2. Uw boeking dient minimaal 24 uur voor vertrek bij ons bekend te zijn. Boekingen binnen 24 uur voor vertrek dienen telefonisch te worden aangevraagd.

2.3. Boekingen bij Schiphol Taxi Heerhugowaard worden altijd geaccepteerd, het is in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een rit niet uitgevoerd kan worden, hiervan krijgt u tijdig een melding.

2.4. Taxi’s kunnen geboekt worden op basis van ‘privé vervoer’. Hierbij kan uw rit NIET gecombineerd worden met een andere rit.

2.5. Het vervoeren van één stuk bagage en één stuk handbagage per passagier is inbegrepen. Het meenemen van extra bagage is mogelijk, mits dit vooraf is aangemeld. In de meeste gevallen kan er ook extra bagage meegenomen worden mits dit bij boeking wordt besproken.